A+ A- Mutaties

Mutatie / aanmelding:Velden met (*) zijn verplicht.
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
(*):
Ameland, het Waddeneiland met circa 3500 gastvrije inwoners verdeeld over vier authentieke dorpen, prachtige natuur en zilte luchten. Het eiland is letterlijk en figuurlijk in beweging. Niet alleen is de natuur volop aan verandering onderhevig, maar ook worden er het hele jaar door tal van activiteiten en evenementen voor een breed publiek georganiseerd. De sfeer op het eiland is bijzonder en gemoedelijk te noemen.

Als gemeente streven wij ernaar dat de inwoners van Ameland nu en in de toekomst op een veilige, gezonde en prettige manier kunnen wonen en werken op het eiland. Daarnaast is het voor ons een enorme uitdaging om het voorzieningenniveau voor het toerisme kwalitatief en kwantitatief continu op peil te houden. Jaarlijks brengen zo'n 550.000 - 600.000 gasten uit binnen- en buitenland een bezoek aan Ameland. De toeristische branche is dan ook één van de belangrijkste op Ameland en dat ademt het eiland ook uit.

Veel mensen spelen een actieve rol in onze gemeenschap. Ameland kent dan ook een bloeiend verenigingsleven. Voor alle inwoners van de Waddendiamant heeft de gemeente deze digitale gemeentegids laten samenstellen met alle informatie over de gemeente en het bedrijfs- en verenigingsleven op Ameland.. U treft hierin niet alleen informatie aan over het gemeentebestuur en de gemeentelijke organisatie maar ook over tal van instellingen, organisaties  en verenigingen die actief zijn op Ameland.

Er verschijnt daarnaast ook een papieren gids. Deze kunt u verkrijgen op het gemeentehuis. Om actuele ontwikkelingen te volgen, verwijzen we u naar de gemeentelijke website: www.ameland.nl.

 
File meldingen
Nieuws meldingen